نوعی دیگر از روش های مرسوم مهاجرت و در کشورهای مختلف ویزای کاری است. وقتی که شما قصد کار در کشورهای خارجی را دارید ، درمرحله باید اول ویزای کاری آن کشور را بگیرید. اگر تا به حال این سوال برای شما به وجود آمده که ویزای کاری چیست و انواع آن کدام است؟ با ما همراه باشید
هم اکنون تقاضا برای کار در کشور های خارجی زیاد تر شده است. یکی از مهم ترین علل آن را میشود وضعیت نامطلوب و امنیت شغلی دانست. از این رو وضعیت معیشتی این افراد آن را به فکر مهاجرت کاری می اندازد. در ادامه توضیحات کوتاهی در مورد این نوع ویزا و کشورهای مختلف آن می دهیم..
از مزیت های ویزای کاری داشتن امکان اقامت دائم از سوی آن است. وقتی که شما برای مت تعیین شده ای در یک کشور شروع به کار می کنید. می توانید برای اخذ اقامت دائم به اداره مهاجرت یا سفارت آن کشور درخواست خود را ارسال کنید. مزیت دیگر آن داشتن درآمد بعد از ورود به کشور هدف خود است. پس شما با خیال آسوده تر به کشور هدف خود مهاجرت می کنید. مزیت دیگر این ویزا آن است که شما در زمان اندکی می توانید به همراه خانواده خود مهاجرت کنید. پس با این اوصاف بعد از مدت کوتاهی حداقل چند ماهه برای خانواده خود اقامت بگیرید.
مدارک مورد نیاز ویزای کاری به شکل کامل نمی شود ذکر کرد. مدارک مورد نیاز برای اخذ این نوع ویزا برای کشور های متفاوت هستند. به صورت کلی این مدارک در بین همه کشور ها مشترک هستند.
شرایط اخذ ویزای کاری مثل مدارک مورد نیاز تا حدی در اکثر کشورها یکسان است. برای کسب اطلاعات دقیق از شرایط اخذ ویزای کاری به مقالات برای هرکشور مراجعه کنید.
شرایطی که در تمامی کشورها مشترک است، داشتن سابقه کاری در زمینه کاری برای درخواست ویزا است. شرایط داشتن گرفتن این ویزا داشتن مدرک تحصیلی با شغل درخواست شده از سمت شما است. همچنین سابقه کاری باید در حوزه مدرک تحصیلی ارائه شده باشد.
همه کشور ها بر اساس نیاز خود به نیروهای کار خارجی ، ویزای کاری متفاوتی می دهند. تفاوت این نوع از ویزا ها در مدت زمان اعتبار آن ها است. به شکل کلی ویزای کاری در همه کشورهای خارجی را به دو صورت کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم میشوند.
ویزای کاری کوتاه مدت فقط 90 تا 100 روز مهلت دارند. اما درحالی که ویزای بلند مدت به شکل معمول اعتباری تا حدود یکسال دارد. انتخاب هرکدام از این موارد به وضعیت و موقعیت شغلی شما وابسته است. هردونوع از این ویزا ها یعنی کوتاه مدت و بلند مدت قابل تمدید است.
هزینه های گرفتن ویزای کار به علل های مختلفی بستگی دارد و هزینه ای که باید پرداخت شود به کشور های مورد نظر شما ارتباط مستقیم دارد. بعلاوه هزینه کامل ویزای کار ، هزینه موارد دیگری مثل ترجمه مدارک و یا نوبت دهی از سفارت هم باید در نظر بگیرید.
هم اکنون روش های مختلفی برای گرفتن ویزای کاری است. شما با توجه به قوانین هر کشور همچنین شرایط شما یکی از این روش ها را برای درخواست انتخاب کنید. به صورت کلی سه روش در این نوع وجود دارد.
ویزای جاب آفر: این ویزا به کسانی ارائه میشود که توانستهاند نظر یک کارفرما را در کشور مقصد جهت دادن شغل به آنها جلب کنند. گرفتن ویزای جاب آفر پرکاربردترین و یکی از مهم ترین انواع روشهای مهاجرت کاری در جهان محسوب میشود که انبوهی از کشورهای مهم آن را ارائه میدهند.
ویزای جاب سیکر: برای دریافت این ویزای کاری باید شخصاً به کشور مدنظر خود مراجعه کنید و در طی یک مدت زمان خاص، یک موقعیت شغلی مناسب برای خود بیابید. برخی از کشورها امکان استفاده از این ویزا را ارائه میدهند؛ اما معمولاً ایرانیان نمیتوانند از این امکان بهره مند شوند.
ویزای مخصوص مشاغل موردنیاز: این ویزا از سوی دولت کشور مربوطه به منظور استخدام کارمندان و کارگران در حوزههای مختلف موردنیاز خود ارائه میشود. مشاغل موردنیاز کشورهای مختلف با هم متمایز است و معمولاً به شکل سالانه در مورد آنها اطلاع رسانی میشود.
ویزای بلوکارت: این ویزا مخصوص افرادی است که در حوزه کاری خود جزو افراد برتر یا (elite) قرار میگیرند. با داشتن ویزای بلوکارت میتوانید در کلیه کشورهایی که جزو پیمان اتحادیه اروپا هستند، مشغول به کار شوید.
مهاجرت کاری یکی از مناسب ترین روش ها برای کارکردن و تشکیل زندگی در خارج از کشور دانست . برای اقدام اخذ این مهاجرت کاری باید ویزای مربوط به آن را داشته باشید . به منظور اخذ ویزای کاری به شکل معمول باید از کارفرما های خارجی دعوت نامه رسمی داشته باشید تا جاب آفر دریافت کنید. در طول این روند مشاوران ما شما را همیاری می کنند. ما در موسسه مهاجرتی اپلای فیوچر آماده ارائه تمامی خدمات مهاجرتی مثل کاری ، تحصیلی و.. را در اختیار شما قرار میدهیم.